Rauhallista äänestyspäivää!

Galleriakuva kuntavaaliehdokkaista.

Ennakkoäänestys alkaa kello 9:00, eli ihan näillä minuuteilla. Tässä vielä kaikki ehdokkaamme, joista löydät lisätietoa täältä.

Jokainen ääni tarvitaan, joten nyt ei ole oikea aika nukkua. Rauhallista ja mukavaa äänestyspäivää, palaamme ääneen taas illalla vaalivalvojaisten merkeissä. Vaalivalvojaisten tunnelmista päivitämme illalla tietoa facebook-sivuillemme.

Äänestämiseen ei tarvita ilmoitusta äänioikeudesta, henkilötodistus riittää. Mutta ilmoituksesta selviää, että mikä on oikea äänestyspaikkasi. Mikäli et jostain syystä ole saanut ilmoitusta äänioikeudesta tai olet hukannut sen, niin oman äänestyspaikkasi voit selvittää oman osoitteesi perusteella osoitteessa äänestyspaikat.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *