Telttatapahtuma lauantaina

Porvoon perussuomalaiset telttailevat Porvoon Citymarketin aukiolla osoitteessa Piispankatu 32, 06100 Porvoo kello 12:00 – 15:00. Tervetuloa paikalle nauttimaan makkaratarjoilusta, kuuntelemaan Porvolaisvaltuutettujen kuulumisia lautakunnista ja tapaamaan Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaaliehdokkaita eri paikkakunnilta.

Paikan päällä voit toki itsekin ilmoittautua aluevaaliehdokkaaksi tai täyttää puolueen/paikallisyhdistyksen jäsenhakemuksen. Itä-Uudellamaalla olemme saaneet melko hyvin aluevaaliehdokkaita kasaan, mutta listalla on vielä myös runsaasti tilaa, joten toivomme kaikkia kiinnostuneita ilmoittautumaan ehdolle. Tarvitsemme nuoria, vanhoja, miehiä, naisia, sote-alan osaajia, talousosaajia ja kaikkea siltä väliltä. Monenlaista osaamista siis tarvitaan uuteen organisaatioon.

Tällä hetkellä Porvoossa puhuttaa tulevan vuoden budjetti. Kaupunginhallitus käsitteli asiaa maanantaina yhdeksän tunnin mittaisessa kokouksessaan ja seuraavan kerran asiaa käsittelee kaupunginvaltuusto keskiviikkona 17.11.2021.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *