Kannatamme itäistä sivistyskeskusta

Koska emme tällä valtuustokaudella kuulu ns. suurten valtuustoryhmien joukkoon, niin haluamme tätä kautta tuoda tietoon, että Porvoon perussuomalaiset kannattavat itäistä sivistyskeskusta ottamatta vielä tässä vaiheessa kantaa sen sijaintiin. Tarvittaessa olemme valmiita asettumaan myös nykyisten kyläkoulujen korjaamisen taakse, mutta emme näe sitä kovinkaan pitkävaikutteisena ratkaisuna, riskinä on joutua tämän saman kysymyksen eteen jo lähitulevaisuudessa.

Valtakunnallisen koulutuspoliittisen ohjelmamme mukaan lähikouluverkosto on pyrittävä säilyttämään, sillä se edistää kestävää kehitystä ja läheistä yhteyttä luontoon, monimuotoisuutta, yksilöllistä opetusta yhteisöllisessä ilmapiirissä sekä alueiden elinvoimaisuutta.

Jouluisin terveisin Porvoon perussuomalaiset ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *