Porvoon perussuomalaiset saivat sote-oppia

Kun muut puolueet ovat viime päivinä nimittäneet eduskuntavaaliehdokkaitaan, niin me perussuomalaisissa olemme keskittyneet toistaiseksi maakuntavaaleihin, sillä ne järjestetään seuraavaksi noin puoli vuotta ennen eduskuntavaaleja. Saattaa toki käydä niinkin, että koko sote-uudistus kaatuu ja maakuntavaalit peruuntuvat, mutta vastuullisena puolueena emme voi laskea sen varaan.

Kansanedustaja Arja Juvonen kävi tämän päiväisen kevätkokouksemme yhteydessä tuomassa meille sote-oppia. Vanhustenhoitoalan ammattilaisena, sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsenenä, sekä soten parlamentaarisen seurantaryhmän jäsenenä hänellä onkin melkoinen tietämys näistä asioista. Kiitos Arjalle hienosta päivästä!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *