Ehdokaslistat on jätetty

Hallituksen tämän hetken suurin epäonnistuminen on se, että he menivät oikeusvaltioperiaatteen vastaisesti perumaan 18. huhtikuuta järjestettävät kuntavaalit. Uudet vaalit järjestetään ehkä 13. kesäkuuta, mutta voimassa olevaa lainsäädäntöä asiaa koskien ei vielä ole olemassakaan.

Tästä syystä toimimme voimassa olevan lainsäädännön mukaan ja toimitimme ehdokastietomme vaalilautakunnalle nyt voimassa olevaan määräaikaan 9. maaliskuuta kello 16:00 mennessä. Mukana listalla olivat seuraavat henkilöt:

 1. Ilpo Bergström
 2. Karl Helenius
 3. Joni Hollmén
 4. Christian Karlsson
 5. Eero Laine
 6. Mika Lumme
 7. Ilkka Luusua
 8. Jerker Malmsten
 9. Håkan Mansner
 10. Harri Merovuo
 11. Pia Miettinen
 12. Thomas Mäntypuro
 13. Ari Oksa
 14. Jack Ottman
 15. Kari Pauloaho
 16. Sonja Perttula
 17. Joel Rahikainen
 18. Kevin Servin
 19. Jussi Taulo
 20. Matti Teittinen
 21. Jan Valgijainen
 22. Anne-Marie Viitala

Näillä näkymin nämä ehdokkaat ovat automaattisesti mukana seuraavissa vaaleissa, mutta todennäköisesti ehdokasasettelua jatketaan, sillä joillain puolueilla on ilmeisesti vajausta ehdokkaista. Mikäli ehdokasasettelua jatketaan, tulemme toki mekin asettamaan lisää ehdokkaita. Infoamme asiasta lisää sitten kun tähän vaalisotkuun tulee virallinen selvyys.

One thought on “Ehdokaslistat on jätetty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *