Ennakkoäänestys lähenee

Ennakkoäänestys kotimaassa alkaa keskiviikkona 26. toukokuuta. Me perussuomalaisissa suosittelemme sinua äänestämään ennakkoon, näin ääni ei jää käyttämättä, mikäli varsinaisena vaalipäivänä 13. kesäkuuta teillä on kesäisempää tekemistä tai olette vieraalla paikkakunnalla reissussa. Ennakkoäänestys on helppo suorittaa vaikka kauppareissun yhteydessä, aikaa siihen kuluu arviolta pari minuuttia. Julkaisemme ennakkoäänestysaikataulun tällä sivulla myöhemmässä vaiheessa.

Olemme julkaisseet kuntavaaliohjelmamme, se löytyy täältä ja ruotsiksi täältä. Ehdokkaisiimme voit tutustua sivuillamme tai sitten valtakunnallisessa PS-galleriassa. Suosittelemme seuraamaan kampanjointiamme myös facebookissa. Facebook-sivumme löydät täältä ja se kannattaa ehdottomasti laittaa seurantaan tykkäämällä siitä. Perussuomalaisissa meillä on nyt erittäin hyvät lähtökohdat näissä kuntavaaleissa, koskaan aikaisemmin ei ole perussuomalaisten kannatus ollut tällä tasolla kuntavaaleihin lähdettäessä.

Toivotamme sinulle hyvää kesää ja toivottavasti käyt täällä välillä kurkkaamassa kuulumisiamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *